Zoek
Sluit dit zoekvak.

20 dec.

Er rent een berg voorbij

Dit is het monumentale verhaal van hoe onze aarde voortdurend in beweging is, verteld door een enorm decor van kartonnen rivieren, wolken en bomen.

Informatie

Dit is het monumentale verhaal van hoe onze aarde voortdurend in beweging is, verteld door een enorm decor van kartonnen rivieren, wolken en bomen.

Over jeugdvoorstelling Er rent een berg voorbij

In Er rent een berg voorbij kruipen wouden over het podium, verkruimelen bergen tot stranden en danst de maan een walsje met de zee, terwijl een vierstemmig koor het geluid laat klinken van krakende rotsen en tsjilpende vogels. Laat je meevoeren door een immens tot leven gekomen landschapsschilderij dat je laat denken op een andere tijdschaal. Van de geboorte van de maan, langs de eerste alg die aan land komt, tot het uitsterven van de mens en zelfs verder…

Over theatercollectief Plankton

Plankton is het collectief van Sonja van Ojen en Hendrik Kegels. Met hun gedeelde fascinatie voor de magie van het alledaagse maken ze voorstellingen die op de grens liggen tussen objecttheater, beeldende kunst en mime. Waar fantasyschrijvers werelden scheppen met elfen en trollen, mythologiseert Plankton stopcontacten, kiezelstenen en brandblusapparaten.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/ m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Datum en tijd

Vrijdag 20 DECEMBER
19:30 uur
De Schuur
Zaterdag 21 DECEMBER
19:30 uur
De Schuur

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand