EMMY | pop

Conservatorium pop uit haarlem | Aanvang 21.00 | GRATIS ENTREE
INFORMATIE
Conservatorium pop uit haarlem | Aanvang 21.00 | GRATIS ENTREE

‘EMMY’ bestaat uit de 20 jarige lead vocalist Emmy en 4 erg ervaren (conservatorium) muzikanten die samen zorgen dat er altijd een passende sfeer wordt neergezet. Of dit nou voor een bruiloft of een bedrijfsfeest is, met EMMY is het altijd feest. Door de warme en herkenbare sound van Emmy’s stem zal het een optreden zijn die u niet snel vergeet. Ze heeft een passie voor het schrijven van pakkende zanglijnen en diepgaande teksten die worden verwerkt in een catchy muzikale begeleiding. Op het conservatorium in Haarlem is ‘EMMY’ overdag te vinden. Hier repeteren zij hard om pop met af en toe wat rock invloeden samen te brengen tot een prachtige song. Ook speelt EMMY bekende covers van o.a. Bruno Mars, Coldplay, Sara Bareilles, Katy Perry, Ariana Grande, Maroon 5 etc.

Al meer dan 25 jaar is Stiel’s de meest swingende en drukste horecazaak van Haarlem. Stiel’s onderscheidt zich door 6 dagen per week livemuziek te programmeren met elke maandag de druk bezochte jamsessies.

Na de live muziek en in het weekend draait DJ Stiel’s door met de beste soul, r&b, hiphop en dance van de laatste 30 jaar. Cafe Stiel’s is niet voor niets hét livemuziekcafe van Haarlem!!

Openingstijden:

maandag t/m woensdag open van 20.00 tot 02.00

donderdag t/m zondag open van 20.00 tot 04.00

Cafe Stiel’s

Smedestraat 21

2011 RE Haarlem

023-5316940

WANNEER
Vrijdag 31 maart
21:00

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand