CM_30

CM_30 is minimalistisch circus, een contemplatieve wandeling door de wereld van kleuren. Het solostuk van circusartiest Kolja Huneck nodigt je uit om een vluchtig universum intens te beleven.
INFORMATIE
CM_30 is minimalistisch circus, een contemplatieve wandeling door de wereld van kleuren. Het solostuk van circusartiest Kolja Huneck nodigt je uit om een vluchtig universum intens te beleven.

Samen met het publiek ontstaat een synesthetisch kleurenbad tussen hedendaags circus en installatiekunst. Poëtisch jongleren is de kwast in een luchtige ruimte die akoestisch gevuld wordt door de composities van Rutger Zuydervelt. Met CM_30 stelt Kolja Huneck de traditionele verwachtingen ten aanzien van circus en jongleren in vraag en laat hij de grens tussen publiek en artiest vertroebelen. Kan een circusvoorstelling het inslapen vergemakkelijken?

Language no problem

CM_30 is minimalistic circus, a contemplative walk through the world of colors. The solo piece by the circus artist Kolja Huneck invites you to intensely perceive a fleeting universe. Together with the audience, a synaesthetic color bath is created between contemporary circus and installation art. Poetic juggling is the painting tool in an airy room that is acoustically filled by the compositions created by Rutger Zuydervelt. With CM_30 Kolja Huneck questions the traditional expectations towards circus and juggling and lets the boundary between audience and artist dissolve. Can a circus performance facilitate falling asleep? The title CM_30 symbolizes the size of the props, various discs and lamps, each 30cm in diameter.

Kolja Huneck

De fascinatie van Kolja Huneck (1994, DE) voor het circus begon bij het jongleren, maar groeide al snel uit tot een interesse in magie en hoe deze disciplines te combineren. Zijn werk is theatraal en hij werkt met eigen objecten: vinylplaten, zelfgemaakte disques en abstracte objecten. In 2019 behaalde hij een Bachelor in objectmanipulatie aan Codarts Circus Arts in Rotterdam en maakte het korte stuk ‘me-mo-ri’ in 2018/19 en ‘CM_30’ in 2021.
Hij is een van de auteurs en spelers van de collectieve creatie ‘Sawdust Symphony’ die momenteel door Europa toert.

WANNEER
Zaterdag 13 mei
20:00

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand