Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker Fokker Blankers Tol

Drie gevierde actrices. Bekend van talrijke voorstellingen, films en televisieseries, komen naar Stadsschouwburg Haarlem!
INFORMATIE
Drie gevierde actrices. Bekend van talrijke voorstellingen, films en televisieseries, komen naar Stadsschouwburg Haarlem!

Fokker Blankers Tol is een toneelstuk geïnspireerd door drie formidabele actrices. Drie zussen treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Tol is het onderwerp van een mediastorm. Fokker is ziek terwijl haar lichaam altijd haar anker en haar kapitaal was. Blankers heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid en is sinds de dood van hun ouders de matrone van de familie, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld, om op adem te komen, en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast. Kennen ze elkaar wel echt zo goed als ze denken? En hoeveel tijd hebben ze eigenlijk nog? Want de werkelijkheid klopt intussen steeds dwingender op de deur. Fokker Blankers Tol is een toneelstuk over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. 

 

Prijzen

€ 20,50 – € 41,50

WANNEER
Zondag 11 februari
15:00–16:30

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand