Zoek
Sluit dit zoekvak.

28 jan.

Anatomy of a Suicide

Drie jonge vrouwen leven, groeien en proberen wanhopig hun pijn niet door te geven aan hun kinderen. Ze bestaan in verschillende tijden, maar hun verhaal wordt tegelijkertijd verteld.

Informatie

Drie jonge vrouwen leven, groeien en proberen wanhopig hun pijn niet door te geven aan hun kinderen. Ze bestaan in verschillende tijden, maar hun verhaal wordt tegelijkertijd verteld.

Over theatervoorstelling Anatomy of a Suicide

Carol probeert geluk te vinden in een bekrompen omgeving in het jaar 1972. Haar dochter Anna, een voormalig drugsverslaafde, zoekt stabiliteit in een onrustig 1998. Anna’s dochter Bonnie is een veelbelovende, maar emotioneel afgeschermde arts in een modern 2032.

Drie generaties die botsen, stromen en zingen in de messcherpe, veelbekroonde toneeltekst van Alice Birch, oorspronkelijk geregisseerd door Katie Mitchell (2017). Theatercollectief LENZ en Frascati Producties brengen het stuk van Alice Birch’s voor het eerst naar Nederland, opgevoerd met een cast van negen acteurs.

Over theatercollectief LENZ

Collectief LENZ (Erasmus Mackenna, Roel Pronk en Marit Hooijschuur) maakt voorstellingen op de grens tussen theater, live muziek en performance. Geïnspireerd door de underground en outsiders van de samenleving, creëert LENZ alternatieve toekomsten, soms duister en dystopisch, maar vol hoop en empathie. Terugkerende thema’s zijn sociale klasse, mentale gezondheid en eenzaamheid. Op muzikaal vlak laat LENZ zich beïnvloeden door muziekgenres als folk, heavy metal en drone.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Datum en tijd

Dinsdag 28 JANUARI
20:30 uur
De Schuur

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand