Als het sneeuwt

Ze is op reis. Er is veel weer. Ze loopt, glijdt, valt, springt, draait, sluipt en sleurt zichzelf vooruit. Als we alle mogelijkheden van verplaatsen voorbij hebben zien komen, vindt ze eindelijk beschutting. Ze maakt er haar eigen plek en valt in slaap. Dan begint het te sneeuwen.

Als het sneeuwt

Over de jeugdvoorstelling Als het sneeuwt

Als het sneeuwt is een aanstekelijke, grappige voorstelling over de droom van de reiziger. Deze voorstelling speelt zich af in en om een levensgrote sneeuwbol en een schilderij. Verwondering is het sterkste kenmerk van Als het sneeuwt. Bij binnenkomst ligt in een levensgrote sneeuwbol – zonder sneeuw – een meisje (Zahira Suliman) te slapen. Langzaamaan ontwaakt ze en na even zoeken en wat langzame dansbewegingen vindt ze een verstopt deurtje om naar de buitenwereld te ontsnappen.

Voor iedereen t/m 12 jaar geldt het jeugdtarief.

De ticketprijs voor films is dan €7,-. Voor thea­ter­voor­stel­lingen geldt het jeugdtarief alleen bij jeugd­voor­stel­lingen. Een thea­ter­voor­stel­ling is dan €11,-.

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voorstellingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Datum en tijd

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand