Zoek
Sluit dit zoekvak.
De best passende resultaten
voor jouw zoekopdracht.

Bad Boys: Ride or Die

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

BLOCKPARTY • Houtbaar

Revive the Block Party spirit…

Expat Cinema: The Vanishing (Spoorloos)

Stanley Kubrick called this Dutch thriller the most terrifying film he’d ever seen.

De Terugreis

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

No Sun Rises + Nidare + Dooie Mus

Keiharde post-black metal en screamo in het Skatepark!

Garfield (NL)

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

Despicable Me 4 (OV)

Gru en zijn familie keren terug in Despicable Me 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy). Will Ferrell en Sofia Vergara spreken de stemmen in van Gru’s nieuwe vijanden Maxime le Mal en Valentina.

TOP 2000 LIVE 25 Jaar Top 2000

TOP 2000 LIVE | 25 JAAR TOP 2000: Een unieke verzameling van de mooiste liedjes ooit gemaakt voor een eenmalige serie concerten in de Nederlandse theaters!

The Chicago Funk A Tribute to the legendary music of Earth, Wind & Fire

Finalist in het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma The Tribute, Battle of the Bands, waarbij The Chicago Funk hoge ogen gooiden bij het publiek!

Geschiedenis Festival 2024

Ook in 2024 komt het Geschiedenis Festival weer naar Haarlem: in PHIL beleef je een wervelend programma vol lezingen, debatten, interviews en gesproken columns, afgewisseld met muziek en film.

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand