De best passende resultaten
voor jouw zoekopdracht.

Le Pot-Au-Feu

Zintuigelijke film van regisseur Trần Anh Hùng die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Frankrijk en gaat over de ontluikende romance tussen de kokkin Eugenie (Juliette Binoche) en de fijnproever Dodin (Benoit Magimel). Geïnspireerd door een roman uit 1924, verkent de film de wereld van de Franse gastronomie in 1885.

André Rieu’s White Christmas

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu’s White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

Love Actually

Ter ere van het 20-jarig jubileum keert Love Actually terug naar het grote doek! De film, die voor het eerst werd uitgebracht tijdens de feestdagen van 2003, werd een grote wereldwijde hit en is twintig jaar na de release een geliefde, moderne kerstklassieker.

Kerstsamenzang Zaanenpark

Kerstsamenzang Zaanenpark is op 24 december 2023.

Ghost Box

Het grensverleggende theatergezelschap Duda Paiva’s presenteert met de dansvoorstelling Ghost box een spannende mix aan verschillende stijlen. Met een vleugje hiphop, sculpturen van schuimrubber, technologie en een stiekeme flirt met het cyberpunk-genre.

Stille Disco: Xmas Edition

Het allerstilste kerstfeest!

Olieboulen NYE

Mais oui! Het is weer tijd voor het gezelligste huisfeest van het jaar: OLIEBOULEN! 💥 Wij beloven een onvergetelijke avond met genoeg drankjes, dansbare plaatjes en héél veel oliebollen.

Sterrengala Haarlem, het meest culinaire benefiet gala van Nederland voor SOS Kinderdorpen

De jubileum uitvoering van het Sterrengala Haarlem vindt voor de 5e keer plaats in de Phil Haarlem. Alle opbrengsten gaan wederom naar SOS Kinderdorpen.

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is al bijna 30 jaar het allergrootste en niet meer weg te denken winterevenement in Kennemerland en wijde omgeving.

Frommermann & Eric Corton Eenzame Kerst

In ‘Eenzame Kerst met Frommermann en Corton’ zullen vertelling en muziek elkaar op humoristische en soms licht ironische wijze bevragen, aanvullen en becommentariëren, en op altijd aangename muzikale wijze invulling geven aan hoe wij elkaar verliezen door onszelf te vinden. Precies waar Kerst niet voor was bedoeld…

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand