RataPlan Werfstraat

Information

Vind je het leuk om te struinen tussen verschillende kringloopkoopjes? Dan ben je bij RataPlan Haarlem Werfstraat aan het juiste adres.

Op ruim 1500 vierkante meter is van alles te vinden wat een tweede leven verdiend. Er is een ruim en goed aanbod van kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig welke tevens gratis is. 

Veel Haarlemmers laten hun overtollige spullen door RataPlan ophalen om daar een ander weer blij mee te kunnen maken. Wist je dat het mogelijk is om je spullen gratis te laten ophalen door RataPlan? Je kunt je spullen op deze manier een tweede leven geven. Bel voor een gratis ophaalafspraak 088-8282782. 

Je vindt in Haarlem Werfstraat een ruim en goed aanbod van kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Op de begane grond is de meubelafdeling te vinden. Tevens vind je daar het witgoed. Het kleingoed, de kleding en de boekenafdeling bevinden zich op de eerste verdieping. Doordat er dagelijks veel nieuwe spullen binnenkomen is er elke dag iets nieuws te vinden waardoor je kunt kringloopwinkelen op z’n leukst! En ben je na het struinen toe aan een kopje koffie met iets lekkers? Dan kun je neerstrijken in onze knusse koffiecorner. 

RataPlan is dus een veelzijdige kringloopwinkel maar heeft als belangrijkste missie kansen bieden voor mens en milieu. Daarbij is de doelstelling dat er werk wordt geboden aan de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook bij RataPlan Werfstraat proberen wij aan zoveel mogelijk mensen een betaalde baan aan te bieden, dit varieert van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tot reguliere arbeidsplaatsen, stageplaatsen en vrijwilligersplaatsen (inclusief vrijwilligersvergoeding). Want samen met jou geven wij mens en milieu een tweede kans. En zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

Opening times

  • Every monday from 09:00 to 18:00
  • Every tuesday from 09:00 to 18:00
  • Every wednesday from 09:00 to 18:00
  • Every thursday from 09:00 to 18:00
  • Every friday from 09:00 to 18:00
  • Every saturday from 10:00 to 17:00
  • Every sunday from 12:00 to 17:00

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information