Pathé Haarlem

Pathé Haarlem

Contact

Address:
Pathé Haarlem
Zijlvest 41
2011 VB HAARLEM
Plan your route

Information

Pathé Haarlem is gevestigd in het Raakskwartier. De bioscoop heeft acht zalen, allemaal voorzien van digitale projectoren. In totaal heeft het theater, dat ook 3D-films vertoont, 1.277 stoelen. De kleinste zaal heeft 85 stoelen, de grootste 380.

Pathé Haarlem vertoont een breed programma aan films. Van kinder- en familieproducties tot actie, horror, komedies, romantiek en films met diepgang onder het label PAC. Daarnaast organiseert Pathé Haarlem ook bekende evenementen zoals Ladies Night en Opera. Met het populaire abonnement Pathé Unlimited kun je voor twintig euro per maand onbeperkt naar de film en krijg je ook nog eens koring op hapjes en drankjes.

Pathé Haarlem is ook uitermate geschikt voor allerlei soorten evenementen, van film premières en exclusieve filmvoorstellingen voor relaties of medewerkers tot vergaderingen en congressen tot 360 personen. Omdat de bioscoop voorzien is van uitstekende audiovisuele apparatuur, maakt het de locatie geschikt voor presentaties van hoge kwaliteit.

Location

Take a look