Jippies Kattencafé

Information

Jippies kattencafé is het eerste kattencafé in Haarlem!

Jippies kattencafe is een unieke en gezellige lunchroom in het centrum van Haarlem (de Vijfhoek) die sinds 4 oktober 2017 (Wereld dierendag) haar deuren geopend heeft. Hier wonen 6 geweldige asielkatten; Whitney, Manouschka, Spooky, Eva, Hanna en Simba waar je lekker mee kunt spelen, knuffelen en kroelen.

Deze grote huiskamer is voorzien van heerlijke banken en zitjes waar je als gast van de katten kunt neerploffen en relaxen. Er zijn ook allerlei plekken gecreëerd voor de katten om te spelen en om in te rusten. De katten kunnen in een kattenboom klimmen, slapen in bedjes en rennen over bruggetjes en planken die speciaal voor hen gemaakt zijn. Van kattenbakken heb je geen last want de katten hebben hun eigen ‘cats-only’ ruimte die alleen voor hen toegankelijk is.

Je kunt hier naast ontbijt en hightea ook heerlijk lunchen. Er is een uitgebreide lunchkaart met heerlijke en bijzondere tosti’s, sandwiches en lekkere salades. Ook voor vegetariërs, veganisten en mensen die een glutenvrij dieet hebben, staan er voldoende smakelijke gerechten op de kaart. Ook een goed adres voor alleen een lekker kopje koffie of thee (van ‘van der Pigge’) met taartjes! In de zomer staat er ook een variatie aan heerlijke Iced coffees op de menukaart.

Jippies kattencafe is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 300 meter loopafstand van de Botermarkt in het verlengde van de Barrevoetestraat.

Opening times

  • Every monday closed
  • Every tuesday from 10:00 to 17:00
  • Every wednesday from 10:00 to 17:00
  • Every thursday from 10:00 to 17:00
  • Every friday from 10:00 to 17:00
  • Every saturday from 10:00 to 17:30
  • Every sunday from 11:30 to 17:30

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information