3D Makers Zone

Information

De 3D Makers Zone is de uitgewezen plek als start voor het opnemen van smart technologies binnen uw bedrijf.

3D Makers Zone
Making Innovation Happen

MAKING.
3DMZ (3D Makers Zone) is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in industrieel 3D-printen en complementaire digitale technologieën. 3DMZ is gesitueerd in een oude industriële garageloods die is getransformeerd tot creatieve, technologische hub en werkruimte waar verschillende labs zijn ingericht met een scala aan grote en kleine industriële 3D-printers, robotarmen, 3D-scanners en expo-opstellingen.

INNOVATION.
3DMZ is een unieke plek waar met organisaties, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen versneld wordt geïnnoveerd. Ideeën en concepten komen hier direct tot leven en worden uitgewerkt tot prototypes, pilots en eindproducten. Met innovatieprogramma’s wordt ervaring opgedaan rondom bussinesmodellen die je direct kan toepassen. Helemaal van A tot Z en alles er tussenin.

HAPPEN.
Via live events halen bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen kennis op en wordt het netwerk versterkt. Verder host 3DMZ ook regelmatig zakelijke evenementen van externe partijen die rondom innovatie en digitaliseren iets willen organiseren. Ook geven ze inspirerende rondleidingen door onze eigen faciliteit.

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information