Duincafé de Kennemerduinen

Information

De Karmeliet exploiteert sinds 2013 in Bezoekerscentrum de Kennemerduinen het sfeervolle Duincafé. In ons restaurant kunt u, bijvoorbeeld na een wandeling of excursie, van een lekker kopje koffie, thee of frisdrank genieten.

Verder kunt u natuurlijk genieten van onze vrijwel uitsluitend biologische menukaart met verse sandwiches, soepen en pannenkoeken. Op mooie dagen is ons zonnige buitenterras de ideale plaats om na te praten. Rechts van de hoofdingang van het Bezoekerscentrum bevindt zich het terras, evenals een uitgifteloket dat bij mooi weer geopend zal zijn. Voor kinderfeestjes of andere partijen kunnen er lunches, diners of buffetten geregeld worden.

De Kennemerduinen

Midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Hier kan iedere natuurliefhebber informatie krijgen over het duin- en bosgebied en de prachtige landgoederen. Het nationaal park organiseert, in samenwerking met het Bezoekerscentrum, talrijke activiteiten en excursies in de buitenlucht. Er zijn veel mogelijkheden om de natuur te beleven zoals wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. De meeste gebieden in het nationaal park zijn vrij toegankelijk op wegen en paden, tussen zonsopgang en zonsondergang.

Opening times

  • Daily from 09:00 to 17:00
  • Openingstijden kunnen uitlopen tot 19:00. In januari en februari gesloten op maandag.

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information