Normal

Information

NORMAL, dat heel normale artikelen verkoopt voor heel abnormale prijzen, is in slechts 5 jaar uitgegroeid tot een keten met meer dan 150 winkels in Scandinavië. Nu breidt het verder uit in Nederland, met de vierde winkel in het centrum van Haarlem.

Bij NORMAL kun je gegarandeerd slagen voor een goede prijs zonder dat je hoeft te wachten op een aanbieding. NORMAL onderscheidt zich van andere winkelketens door heel normale artikelen voor heel normale mensen te verkopen, maar dan goedkoper. We bieden een ruime variatie aan merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, het huishouden en basisproducten, die al bij veel mensen bekend zijn en die gebruikt worden in de badkamer, keuken en het huishouden. Voorbeelden hiervan zijn L’Oreal, Colgate en Ajax. Het enige verschil is dat wij die producten 30-50% onder de marktprijs verkopen. De prijzen staan vast en zijn laag, elke keer dat je de winkel bezoekt.

Een leuke en interessante shopervaring 
NORMAL is echter veel meer dan vaste lage prijzen voor merkartikelen die je dagelijks gebruikt. Het is ook een bijzondere en interessante shopervaring met voortdurend nieuwe artikelen. Je vindt er bijvoorbeeld merken, die je normaal gesproken alleen in het buitenland tegenkomt. Ons doel is om de klant bij elk bezoek aan onze winkel een unieke ervaring te bezorgen. Daarom krijgen we, naast het vaste assortiment, voortdurend nieuwe artikelen binnen, die het interessant en leuk maken om elke keer weer op ontdekking te gaan.

Opening times

  • Every monday from 10:00 to 18:00
  • Every tuesday from 10:00 to 18:00
  • Every wednesday from 10:00 to 18:00
  • Every thursday from 10:00 to 21:00
  • Every friday from 10:00 to 18:00
  • Every saturday from 10:00 to 18:00
  • Every sunday from 12:00 to 17:30
  • Zaterdag 1 december vanaf 9.00 (openingsfeest) Maandag 3 en dinsdag 4 december extra koopavond Vrijdag 21 december extra koopavond

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information