Qurios Holiday Retreats

Information

Verscholen in een duinpark ligt ons prachtige park Qurios Bloemendaal aan Zee. Geniet hier van de rust, de natuur en de zee. Vanaf onze luxe Sea Houses sta je zo op het strand.

Sea Houses
Op ons vakantiepark, gelegen aan het Bloemendaalse  strand, vind je vijf verschillende typen Sea Houses. Onze accommodaties zijn trendy en praktisch ingericht en bovendien van alle gemakken voorzien. Vanaf je privé veranda geniet je heerlijk van de rust en frisse zeelucht. De Sea House Adventure beschikt zelfs over een buitenhangmat, relaxen maar!

De omgeving is een echt walhalla voor natuurliefhebbers, maar ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. De historisch stad Haarlem bevindt zich op steenworp afstand.
Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar open, dus het hele jaar rond kunt u bij ons komen genieten.

Faciliteiten  
Het park heeft een eigen brasserie, een shop en ovenverse pizza’s bij de take-away. Ook beschikken we over een mooie recreatie ruimte waar vanuit tijdens alle vakantie een ontzettend leuk animatieprogramma wordt georganiseerd voor kinderen.

Bereikbaarheid vakantiepark Bloemendaal aan Zee
Qurios Bloemendaal aan Zee is goed te bereiken, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Het NS station van Haarlem ligt op 8 km en de bus stopt recht voor deur. De omgeving leer je het best kennen te fiets, welke je bij ons kunt huren. Je rijdt zó de duinen in!

Opening times

  • Daily

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information