Project 35

Information

In deze conceptstore in hartje Haarlem vind je wat bijzonder is en met liefde wordt gemaakt. Of je nu komt voor iets nieuws in je kledingkast, hippe woonaccessoires of een leuk kinder- of kraamkadootje.

Conceptstore in Haarlem

Waar de naam vandaan komt? Jasper bouwde het pand, Karin runt de winkel. Een gezamenlijk project dus, op nummer 35. Vandaar. Waar hij alles weet van verbouwen, verloor zij haar hart aan het ontdekken van nieuwe merken en producten waar je blij van wordt, liefst voorzien van een mooi verhaal. Ruim achttien jaar runde ze een kledingwinkel in de Amsterdamse Pijp. Nu verkoopt ze in Haarlem precies wat ze mooi vindt. 

Hippe kledingmerken

Neem de kleding in de rekken van Project 35. Stoer, hip en heel vrouwelijk, van fijne truien tot mooie jurkjes. Zou Karin zo zelf in haar kast leggen. Kleding met een romantische twist en soms een rauw randje. Hier en daar een beetje edgy en streetstyle. Denk: veel leuke prints en speelse dessins. In deze Haarlemse conceptstore vind je een mix van kleine en meer bekende merken zoals Ydence, Ichi, 24colours, Rut And Circle, Overdøse, Forever Friday, Creative Lab Amsterdam, The Gift Label en Anna+Nina.

Vintage keramiek en servies

Vintage is trouwens ook zo’n favorite van Karin. Ze struint beurzen en markten af en snuffelt op zolders en in kofferbakken, op zoek naar vintage blikvangers voor in huis. Zo verzamelde ze al mooi keramiek, oud servies, retro blikken en vintage beelden. Wil je hebben. 

Kopje koffie erbij?

O, en Project 35 is ook gewoon een fijne plek om te zijn. Dat vooral. Wees welkom voor een lekker bakkie leut, met of zonder praatje. Schuif aan de bar bij het raam of aan een tafeltje. Ach, en nu je er toch bent… Trakteer jezelf op een stukje bananenbrood of taart van het Haarlemse Appeltaart Imperium. Lekker lokaal, zoals veel producten die je bij Project 35 vindt. 

Opening times

  • Every monday closed
  • Every tuesday from 10:00 to 18:00
  • Every wednesday from 10:00 to 18:00
  • Every thursday from 10:00 to 18:00
  • Every friday from 10:00 to 18:00
  • Every saturday from 10:00 to 17:00
  • Every sunday from 12:00 to 17:00

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information