Muziekschool Haarlem Zuid-West

Contact

Address:
Muziekschool Haarlem Zuid-West
Kamerlingh Onnesstraat 83
2014 EK Haarlem
Plan your route

Information

Muziekschool Haarlem Zuid-West is zeer recent opgericht en staat onder de vleugels van Stichting Divertimento.

Het is een klein docentencollectief met docenten die een grote liefde hebben voor lesgeven en het samen musiceren stimuleren. Stichting Divertimento is inmiddels een begrip onder amateurmusici in Haarlem en staat al jaren garant voor goed en plezierig samenspel voor jong en oud.

Muzieklessen:
Muziekschool Haarlem Zuid-West biedt de mogelijkheid tot het volgen van viool-, altviool-, cello-, dwarsfluit- en zanglessen.

Buurtfunctie:
Daarnaast heeft dit collectief een buurtfunctie waar met name voor jonge kinderen korte cursussen zijn opgezet zodat zij op laagdrempelige wijze met muziek in aanraking kunnen komen. Muziek Op Schoot voor kinderen van 1-4 jaar, kleuterviool voor kinderen van 4-7 jaar en OpZang voor kinderen van 7-10 jaar.

Samenspel:
Voor strijkers vanaf 10 jaar is het strijkorkest Divertimento Zuid-West opgericht.  Dit orkest werkt op dezelfde manier als alle andere Divertimentostrijkorkesten die in Haarlem-Noord gevestigd zijn. De repetities zijn op maandagmiddag om 16.00u. Voor volwassenen zijn er drie  korte orkestprojecten opgezet met iedere een eigen thema. Barok & Klassiek - Romantiek - Salonmuziek.

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information