Nona + support

Information

Nona is wat je noemt een vrije geest. Ze doet waar ze zin in heeft en zoekt grenzen op. Niemand kan haar feestje bederven, zeker niet als het op muziek aankomt. In 2020 verscheen haar hitsong ‘Forever Yours’ en volgden nummers als ‘Don’t Cry Me A River’ en ‘Liar’. Binnenkort verschijnt haar tweede album ‘No Tears In My Champagne’ en volgen optredens op Pinkpop, Concert At Sea en North Sea Jazz. En in Patronaat dus.

De Brabantse Nona groeide op met muziek dankzij de platenzaak van haar ouders. Ze speelde zelfs dwarsfluit, piano en gitaar en zong al van kinds af aan. Na het ontmoeten van Steve Bradley ging ze zelf muziek maken en in 2019 verscheen haar debuutalbum ‘Nona’. Ze was 3FM Talent, werd geselecteerd voor de Popronde en kreeg een Edison-nominatie voor Beste Nieuwkomer. Ook stond ze al op Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Down The Rabbit Hole en Parkpop. Haar single ‘Forever Yours’ werd met goud bekroond.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

When

  • Friday the 7th of october 2022 from 19:30 to 21:00

Prices

  • €28.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information