The Sadies

Information

Een unieke mix van country, psychedelica, rock en surf kenmerkt de muziek van The Sadies. De muzikanten duiken, tijdens het spelen in een hyperfocus, waarbij veel aandacht is voor de kern van de geluiden die ze produceren.

Een unieke mix van country, psychedelica, rock en surf kenmerkt de muziek van The Sadies. De muzikanten duiken, tijdens het spelen in een hyperfocus, waarbij veel aandacht is voor de kern van de geluiden die ze produceren. Hierdoor sleurt de band je mee in hun muzikale trip. Voor de band het podium op springt, bespreken ze altijd met welke intensiteit bepaalde nummers live tot hun recht moeten komen. Nu ze deze skills volledig eigen hebben gemaakt, is de band bezig met de volgende stap om met songwriting nog meer een stempel te drukken op hun materiaal. Soms dendert de band door bochten als een slee van titanium en de andere keer glijden de melodieën zachtjes langs je huid als olie. Een ding is zeker, eenmaal The Sadies je te pakken heeft, laten ze niet meer los.

Mochten bellen zijn gaan rinkelen? Ja, het klopt inderdaad dat deze band een van de backingbands van Kurt Vile is! The Sadies komt 12 juli 2022 voor een show naar het Haarlemse!

When

  • Tuesday the 12th of july 2022 at 19:30

Prices

  • € 15,-

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information