Verplaatst: Spinvis – Clubtoer
Sorry, this event is not available anymore

Verplaatst: Spinvis – Clubtoer

Information

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 29 juni 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien 29 juni 2022!

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als 'Dagen Van Gras, Dagen Van Stro' (2005), 'Tot Ziens, Justine Keller' (2011) en 'Trein Vuur Dageraad' (2017). Nieuwe muziek werd op '7.6.9.6.' eerder in 2020 uitgegeven. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Maar zoals je van Spinvis gewend bent, zien we alweer nieuwe muziek aan de horizon verschijnen!

Op 15 januari 2022 keert Spinvis terug naar Patronaat als onderdeel van zijn gloednieuwe landelijke Clubtoer!

LET OP: Tickets aangeschaft voor de Stage 1,5: Spinvis shows op 21 maart 2021 zijn ook geldig voor dit concert.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Prices

  • €27.00

Location

Take a look