nothing,nowhere.+ guccihighwaters

Information

In verband met de aanhoudende corona-pandemie is deze show verplaatst naar 28 november 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Emorapper nothing,nowhere. gooit hoge ogen met duistere hiphop vol gevoelige gitaren en lyrics als uitlaatklep van persoonlijk hartzeer en innerlijke worstelingen. De vergelijkingen met Lil Peep en Yung Lean zijn snel gemaakt. Toch heeft  nothing,nowhere. een eigen geluid dat live én met band pas echt tot zijn recht komt. In februari 2021 heeft hij z'n vierde album 'Trauma Factory' uitgebracht, zijn eerste langspeler in drie jaar.

Opgenomen in de nasleep van de meest tumultueuze tijd van zijn leven, is Trauma Factory het geluid van genezing, jezelf weer bij elkaar rapen en weer in elkaar zetten tot iets duurzaams zodat die de volgende storm kan doorstaan. Een paar jaar geleden was nothing,nowhere. nog verstopt op Soundcloud. Sindsdien heeft hij getourd met bands als La Dispute, Thrice en Good Charlotte en bracht hij muziek uit op het label van Fall Out Boy's Pete Wentz en gerennomeerd punkrocklabel Fueled By Ramen (Jimmy Eat World, Panic! At The Disco, Paramore, Twenty One Pilots en meer).

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

When

  • Monday the 28th of november 2022 from 20:00 to 22:00

Prices

  • €16.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information