Songs For No One

Information

Theatermaker Nastaran Razawi Khorasani neemt je in Songs For No One mee in de onzichtbare levens van een jongen en een meisje, wonend in de Islamitische dictatuur van Iran. Op basis van telefoongesprekken maakt Nastaran een beeldende solo performance vol duetten, dialogen, gedichten en songs.

Met de stemmen van de twee kinderen in de oeroude Perzische taal toont Khorasani en samenleving die doorgaans onzichtbaar blijft. Wat betekent het om in een dictatuur te moeten leven? Met welke gedachten en hoop houdt de jonge generatie zich staande?

Khorasani won de BNG Theaterprijs 2021 met dit stuk over de kwetsbaarheid van vrijheid, onvrijheid in het dagelijkse leven en dromen van vrijheid.

Songs For No One is de winnaar van de BNG Bank Theaterprijs 2021.

Uit het juryrapport: "De penibele situatie van de kinderen, hun ergernissen en grenzeloze ambities weet Razawi Khorasani op indrukwekkende wijze te verbeelden in haar performance met muziek van Jimi Zoet en beelden van Peter van Til. Door de lichte toon van de gesprekken en verkwikkende nieuwsgierigheid wordt de voorstelling ondanks het thema nooit te zwaar. Razawi Khorasani etaleert in Songs for no one haar kwaliteiten als maker, performer en ook interviewer."

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voorstelling! Kies bij het afrekenen van de voorstelling de optie ‘Onder 30’ voor het gereduceerde tarief.

When

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information