Sorry, this event is not available anymore

Sunday Sessions: STATIONTOSTATION

Information

Dit is het uitgestelde concert van 9 januari 2022.

STATIONTOSTATION brengt je de bekende Bowie- hits en verborgen juweeltjes, waarbij de band samen met het publiek een ode brengt aan hun favoriete idool. In 21/22 staat de show in het teken van het album ‘Station To Station’, dat mag je als Bowie-fan absoluut niet missen!

De show is een live multimedia spektakel, waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van Bowie,  een van de grootste innovators in de muziekwereld. De frontman brengt de nummers van Bowie indrukwekkend en op eigen wijze, ondersteund door een duo van achtergrondzangeressen en een toetsenist die je met zijn sounds laat denken aan de originele geluiden van Bowie's werk. De gitarist laat duidelijk van zich horen en zien, van scheurende solo's tot de bekende gitaarthema's van Bowie. Een sterke ritmesectie met een zorgvuldige invulling van de bas -en drumpartijen maakt de band tot een geheel.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Prices

  • €23.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information