PolderGoud Festival

Information

Haarlem is een festival rijker! Op zaterdag 7 september wordt het buitenterrein onder de KPN-toren overgenomen voor PolderGoud Festival. Een ééndaags muziekfestival met verrassende elementen, gekkigheid en constante verschuiving van interesses.

PolderGoud Festival is een ééndaags muziekfestival met verrassende elementen, gekkigheid en constante verschuiving van interesses. Voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen festivalsfeer in Haarlem door de juiste combinatie van muziek, toegankelijke cultuur & creativiteit, goed eten en een biertje.

PolderGoud Festival is een nieuw muziekfestival in de Waarderpolder georganiseerd door Je Suis Energy en Haerlems Bodem. Op zaterdag 7 september wordt het buitenterrein van verzamelgebouw 'Onder De Toren' (onder de KPN-toren) omgetoverd tot festivalterrein. 

PolderGoud Festival haalt alle faciliteiten en benodigdheden uit de Waarderpolder. Zodoende zet de organisatie een circulair en duurzaam festival neer.

PolderGoud Festival is voor iedereen vanaf 18 jaar. Voor Jong & Oud, Scooterboys & Nozems, Krakers & Kakkers, Hippies & Hipsters, Vrijbuiters & Doordravers. PolderGoud Festival is voor Vaders, Moeders, Rockers, Skaters, Punkers, Haters en Lovers…

Das toch Goud!

When

  • Saturday the 7th of September 2019from 13:00 to 23:00

Prices

  • €15.00

Location