Scapino Ballet Rotterdam

Information

Scapino Ballet Rotterdam laat in ‘Two Tales’ jonge opkomende dansmakers aan het woord, die indringende verhalen vertellen met stevige wortels in de overlevering. 

Met hun thuisland en oude Griekse verhalen als inspiratiebronnen, maakt choreografenduo Danae & Dionysios een sfeervol en indringend dansstuk over de cyclus van het leven en tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. In het werk danst een groep vrouwen als teken van verzet een laatste dans op de rand van een klif. De intense en mystieke sfeer maken van ‘Free at Last’ een overweldigende ervaring.

‘The Mourning’ is een liefdesverhaal, klucht en tragedie ineen. Vanuit haar Siciliaanse achtergrond maakt choreografe en theatermaakster Erika Silgoner met acht dansers een levendige en filmische choreografie, waarin verdriet, humor, ironie, passie, en hilarische momenten elkaar afwisselen. Silgoner choreografeerde een gedeelte van de slotceremonie van de Olympische winterspelen in Peking.

Danae & Dionysios en Erika Silgoner zijn de winnaars van de XL Production Award van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC).

Website: Scapino Ballet Rotterdam

When

  • Friday the 28th of april 2023 at 20:00
  • Saturday the 29th of april 2023 at 20:00

Prices

  • Regularfrom €15.00 to €29.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information