Henry van Loon

Information

Niet lang nadat Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak er een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Te midden van coronatijden werd ook nog eens zijn dochter geboren. 

Het plaatje was compleet: een relatie, twee stiefkinderen, een hond, twee impulsaankoop-konijnen, een baby, nul keer ongestoorde seks. Allemaal in één huis, twee jaar lang, dag in dag uit, uur na fucking uur.  Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk écht wilde. En weet je wat dat was? Weg! On the road again! Terug naar jullie. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale. Of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown. 

De pers over eerdere programma's:

  • “Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders.” (De Volkskrant, )
  • “Van Loon vermengt absurdisme met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven. En dat zorgt voor een interessante verdiepingsslag.” (De Telegraaf, )
  • “Van Loon heeft een virtuoze techniek, die iedere voorstelling beter wordt.” (Het Parool)

Website: Henry van Loon

When

  • Saturday the 18th of march 2023 at 20:00
  • Sunday the 19th of march 2023 at 20:00

Prices

  • Regularfrom €12.50 to €26.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information