Vienna Horns

Information

Het wereldberoemde ensemble Vienna Horns reist met volledige bezetting af naar Haarlem voor een avondvullend concert. Hun bewerkingen van filmklassiekers als Jurassic Park en de Titanic hebben miljoenen ‘views’ op youtube en zijn nu voor het eerst live bij ons in Nederland te horen. Een unicum dat u niet zult willen missen! 

Naast filmmuziek bestaat het programma uit meer traditionele werken van onder andere Richard Strauss en Johannes Brahms. Dit unieke gezelschap onderscheidt zich door uitsluitend op weense hoorns te spelen. Een instrument dat wereldwijd alleen in Wenen wordt bespeeld. Hun warme geluid vormt het hart van de befaamde klank van de Wiener Philharmoniker. De Vienna Horns bestaan uit vooraanstaande hoornisten uit verschillende Oostenrijkse orkesten waaronder de Wiener Philharmoniker en Wiener Symphoniker. 

HOORN! 40 jaar Nederlands Hoornisten Genootschap
Het concert van de Vienna Horns is tevens het openingsconcert van het tweedaagse jubileum festival HOORN! ter ere van het 40 jarig bestaan van het Nederlands Hoornisten Genootschap. Op zaterdag 28 mei vindt ook in de Philharmonie een compleet dagprogramma plaats. Kaarten zijn zowel per dag als passe-partout te verkrijgen.

When

  • Friday the 27th of may 2022 from 20:00 to 22:00

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information