Club Phil: Spark

Information

Het met een ECHO Klassik bekroonde ensemble Spark brengt in dit verassende programma drie iconen van de westelijke muziek bij elkaar: Johann Sebastian Bach, Luciano Berio en The Beatles.

Deze drie zo verschillende klankbeelden schijnen ver uit elkaar te liggen, maar in hun visionaire geest zijn ze verenigd door de expressie van subtiele zinnelijkheid en de uitstraling van voortdurende nieuwsgierigheid. En precies daarin ligt de aantrekkingskracht voor de musici van Spark, die ervan genieten om zichzelf telkens opnieuw heruit te vinden en voortdurend op zoek gaan naar een uitdaging.

Hun spannende sets en innovatieve muziekcollages laten zien dat er blijkbaar overal een beetje Bach is, er ook een beetje Berio in The Beatles zit – en omgekeerd – en dat de spirit van Berio en The Beatles al bij Bach te voelen was. Uitbreidend, verklarend, contrasterend en een levendige dialoog creërend tussen barok en modern.

Ongegeneerd en als vanzelfsprekend haalt Spark alles uit de kast; de groep breekt overbodige grenzen open en viert boven alles met gepassioneerde overgave één ding: goede muziek, BACH – BERIO – BEATLES.

Website: Spark

When

  • Thursday the 16th of february 2023 from 20:30 to 21:45

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information