Urban Trail

Urban Trail Haarlem

Information

Een run en een ontdekkingstocht door een stad in één, een mix tussen cultuur, toerisme en sport. Er wordt gerend over stoepen, fietspaden, bruggen, tunnels, steegjes en door gebouwen.

Het is geen wedstrijd, de deelnemers hebben als hoofddoel een stad op een sportieve en verrassende manier te ontdekken. Tijdens de Haarlem Urban Trail worden sport en cultuur op een verrassende en unieke manier samengebracht.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij deze kortere route passeer je iets minder locaties dan bij de 10 km variant. Je geeft je keuze voor de afstand in het inschrijfformulier aan. Mocht je tijdens de Urban Trail van afstand willen wisselen dan is dit mogelijk. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie. Er wordt één inschrijftarief gehanteerd ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.

When

  • Sunday the 8th of November 2020

Prices

  • €25.00

Location