Museumnacht Kids Haarlem
Sorry, this event is not available anymore

Museumnacht Kids

Information

Na drie zeer succesvolle edities in Den Haag, komt Museumnacht Kids op zaterdag 19 oktober voor het eerst naar Haarlem.

Elf Haarlemse musea en culturele instellingen openen die avond tussen 17.00 en 22.00 uur hun deuren voor een programma vol spannende speurtochten, workshops en tentoonstellingen met als overkoepelend thema ‘Fantasie’. Kaarten voor Museumnacht Kids Haarlem zijn vanaf maandag 26 augustus te koop.

Museumnacht Kids biedt kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud de mogelijkheid om op een speelse manier kennis te maken met kunst en cultuur. De avond wordt feestelijk afgetrapt met een interactieve openingsshow in de Grote of St.-Bavo Kerk. Aansluitend kunnen de jonge cultuursnuivers terecht in de 11 deelnemende instellingen.

Maak je eigen fantasiedier in het Archeologisch Museum, knal kleurrijke klodders verf op het doek met swingende beats op de achtergrond in het Frans Hals Museum, bekijk de door kinderen zelfgemaakte film over Kenau in Museum Haarlem, ga in het Verzetsmuseum Junior op wielen terug naar het jaar 1940, stel al je fantasierijke vragen aan de kunstenaars in 37PK en ontdek Haarlem’s mooiste plekjes en kraak de kluis in het ABC Architectuurcentrum. De avond wordt dansend afgesloten met een afterparty in het Noord-Hollands Archief.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf maandag 26 augustus online te koop voor een Early Bird prijs van  € 5,-. Wanneer deze tickets zijn uitverkocht gaat het reguliere tarief in van € 7,50. De prijzen zijn voor kinderen en volwassenen hetzelfde. Het Museumnacht Kids ticket geeft toegang tot de 11 deelnemende musea en culturele instellingen, de opening en de afterparty. Bekijk het hele programma en alle kaartverkooppunten op www.museumnachtkids.nl.

Prices

  • Presales€5.00
  • €7.50

Location

Take a look