Motherland

Information

Theatermaker Jip Smit neemt je in deze humoristische mix van Game of Thrones en The Office, mee naar een duistere wereld, waarin alles draait om eeuwenoude tradities en rituelen. Hier worden mannen tachtig jaar oud, maar leven vrouwen slechts drie dagen. Maar dan wordt Katinka geboren…

Smit brengt in haar solovoorstelling een ode aan het fantasy-genre en daagt je uit de grenzen van je verbeeldingskracht te verleggen. Door afstand te nemen van de realiteit kunnen we deze juist beter bekijken en bevragen. Zo komen we erachter dat ‘De Eilanden’ minder verschillen van onze wereld dan we denken. Motherland werd tijdens het Amsterdam Fringe Festival 2020 uitgeroepen tot winnaar Best of Fringe 2020. “Fantasy, maar wel vermengd met knullige kantoorhumor. En dat op toneel. Noem het gerust een nieuw genre.” aldus de Volkskrant.

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voorstelling! Kies bij het afrekenen van de voorstelling de optie ‘Onder 30’ voor het gereduceerde tarief.

When

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information