Son Mieux + Niko

Information

Let op: dit is de verplaatste show van donderdag 2 juni 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers hebben reeds bericht ontvangen.

Son Mieux is de zeskoppige band rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne. Na het succes van de eerste EP Vice Versa, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum Faire de Son Mieux (Frans voor: ‘Het meeste uit jezelf halen’) uit. Op dat album staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag.

Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. De combinatie resulteert in verfijnde, altijd dansbare muziek met een diepe emotionele lading. In 2021 verscheen het nieuwe album ‘The Mustard Seed’, waarvan de singles ‘1992’ & ‘Drive’ al overal te horen zijn.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

When

  • Sunday the 13th of november 2022 from 20:00 to 23:00

Prices

  • €21.00

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information