Paceshifters
Sorry, this event is not available anymore

Paceshifters

Information

Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 10 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie.

LET OP: Het concert van Paceshifters is verplaatst naar Kliko Fest 2021: Lockdown Edition op vrijdag 15 oktober. Gekochte kaarten voor Paceshifters zijn automatisch geldig gemaakt voor Kliko Fest 2021: Lockdown Edtion. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat, je hoeft hiervoor dus niets te doen. Let wel even op de gewijzigde, momentele toegangsregels (coronapapers).

Een van de beste Nederlandse rockbands Paceshifters komt naar Haarlem toe. Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 10 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Met vier full-length albums op zak, gaf ijzerksterke single 'Hurdles' een fijn voorproefje op wat ons allemaal te wachten staat op plaat #5. Zin in!

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door oa. Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig concert zaal met de grond gelijk maken.

LET OP: Tickets aangschaft voor de Stage 1,5: Paceshifters show op 18 maart zijn ook geldig voor dit concert.

Prices

  • € 15,50

Location

Take a look