Krave

Information

Krave is een intense honger naar samenzijn. Zeven jonge dansers ontmoeten elkaar in een laatste poging om los te komen van de wereld om hen heen. Een dwingende maatschappij die altijd maar vraagt om meer.

Een dwingende maatschappij die altijd maar vraagt om meer. Ondanks hun verschillen hunkeren ze naar contact, naar een manier om samen te smelten. Hoe vluchtig of tijdelijk dan ook.

Krave is een fysieke voorstelling waarin lichamen raven, botsen, verstrengelen en elkaar opzwepen. Waarin alle jaargetijden in één nacht verstrijken. Waar zielen versmelten tot er een opgetogen menigte overblijft met slechts één angst: het onder ogen komen van de naderende ochtend.

SHIFFT en DOX brengen met Krave een ontsnapping uit het alledaagse in een knallende, hypnotiserende maar tijdelijke ervaring.

SHIFFT is het dansgezelschap van choreograaf Jasper van Luijk. De kracht van het werk ligt in ontmoeting; tussen kunstenaars en publiek, tussen dans en andere kunstdisciplines en het krachtenveld daartussen. DOX is hét huis voor theater, jongeren en (sub)culturen van nu. Jasper van Luijk werkte eerder samen met DOX in het performertalentonwikkelingstraject ‘DOX Clubs’.


We Are Public

Leden van We Are Public kunnen gratis naar deze voorstelling. Graag telefonisch reserveren via 023-5173900.

When

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information