Frazey Ford

Information

Dit is de verplaatste show van 6 maart 2021, 24 mei 2020 en 10 maart 2022.

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. In 2016 presenteerden wij een concert van Frazey Ford in het prachtige openluchttheater Caprera en dit was een onvergetelijk mooie avond.

Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum 'Obadiah' en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival. Echter haar opvolger 'Indian Ocean' sloeg pas echt in als een bom, met dat album waarvoor ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische studio’s van Al Green en met zijn voltallige begeleidings band nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Ze trad ermee zelfs op DWDD en stond voor een volle zaal in de poptempel Paradiso.

Haar album werd overal bejubeld in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

When

  • Sunday the 19th of june 2022 from 20:00 to 21:00

Prices

  • €22.00

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information