Kerstcircus

Kerstcircus Haarlem

Information

Haarlemmers die deze kerstvakantie eens de echte warme sfeer willen proeven van de Moulin Rouge inclusief bijpassend showballet, hoeven hiervoor niet helemaal naar Parijs.

Kerstcircus Haarlem is begonnen met de voorbereiding voor de kerstvoorstellingen. Er zijn nogal wat veranderingen, zo kunnen we nog maar van 1/3 van de capaciteit gebruik maken. Ook is er een nieuwe jonge spreekstalmeester, Jarno Kikkert. En natuurlijk een gloednieuw programma. Zoals u weet is bij een brand in januari in Oosterwolde al het materiaal van Herman Renz verloren gegaan. Tent en interieur zal er dit jaar dus ook heel anders uit gaan zien. Natuurlijk hopen we weer de nostalgische knusse sfeer te evenaren. 

Kerstcircus Haarlem gaat er weer voor en zal een programma bieden dat klinkt als een klok, mooier dan ooit, met een keur van bijzondere  internationale artiesten. We kunnen niet in de toekomst kijken. mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen hebben we met Ticketmaster overeen gekomen dat iedereen die tickets heeft gekocht zijn geld terugkrijgt mocht het onverhoopt allemaal niet doorgaan. Maar met de huidige mogelijkheden om te testen en zo beter te kunnen controleren waar corona haarden zitten, hopen we dat we tegen de winter weer een beetje normale maatschappij hebben. 

When

  • daily starting from December 18th, 2020 until January 3rd, 2021

Prices

  • from €34.50 to €39.50 Tribune B
  • from €42.00 to €47.00 Tribune A
  • from €44.50 to €49.50 Loge
  • from €54.50 to €59.50 Loge gold

Location

Take a look