Calendar Girls
Sorry, this event is not available anymore

Calendar Girls

Contact

Address:
HaarlemmerHout Theater
Van Oldenbarneveltlaan 17
2012 PA Haarlem
Plan your route

Information

Calendar Girls vertelt het waargebeurde verhaal van de vriendinnen Chris en Anne. Een verhaal van een ongekend positieve actie, die niet alleen effect heeft op het rustige leven van de vrouwen, maar op de hele wereld.

Wanneer John, de man van Anne, overlijdt aan kanker, ontstaat bij de vriendinnen het idee om ter nagedachtenis de versleten bank in de wachtkamer van het ziekenhuis te vervangen. Om deze bank te kunnen kopen, moet er geld ingezameld worden.

De twee vriendinnen besluiten om een iets andere aanpak te kiezen voor de traditionele jaarlijkse kalender van de vrouwen serviceclub. In plaats van landschappen of bruggen kiezen ze ervoor om een kalender te maken met vrouwen uit het dorp die breien of piano spelen. Er is alleen één verschil; het wordt een naakt kalender!
Niet iedereen is even makkelijk te overtuigen en de twee vriendinnen stuiten dan ook op behoorlijk wat weerstand. Uiteindelijk krijgen ze steun en gebeurt er iets waar de dames zelf alleen maar van hadden kunnen dromen. 

Regie Loulou Rhemrev

Spel Janneke Groskamp, Liesbeth Veltman, Mirjam van Casteren, Monique van der Zouw, Asli de Backer, Monique Poelarends, Titia Wolf, Anne van Vlerken, Marco Mekenkamp, Thomas Terstal, Joan Dirksen, Maaike Wijngaarden e.a.

Speeldata DO 12, VR 13, ZA 14, DO 19, VR 20, ZA 21, DO 26, VR 27, ZA 28 SEPTEMBER 2019
Aanvang 20:15 uur
Kaarten 17,50
Kaarten bestellen via www.haarlemmerhouttheater.nl

Prices

  • €17.50

Location

Take a look