Donna Blue

Information

Twangy gitaren, sensuele vocalen en de algehele ontspanning die je vindt aan de stranden van Malibu of in groezelige muziekcafés; Donna Blue klinkt met hun even ingetogen als funky baslijnen en dromerige melodieën net als een lang vergeten soundtrack van een korrelige romantische film.

Donna Blue doet denken aan Nancy & Lee, Serge Gainsbourg en Julee Cruise, maar put ook inspiratie uit grote filmcomponisten zoals Ennio Morricone, Piero Piccioni en John Barry. Het uit Nederland afkomstige duo heeft een internationale visie en wisten dat inmiddels al meermaals om te zetten in wapenfeiten; in maart 2022 treden ze op op SXSW en hebben ook lof van internationale media zoals TV-zender ARTE en Clash Music op zak. Niets staat een grootse doorbraak van Donna Blue nog in de weg. Op 13 mei komt het nieuwe album 'Dark Roses' uit, waarvoor de single 'Solitaire' het eerste voorproefje is!

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 

When

  • Sunday the 29th of may 2022 from 20:30 to 20:30

Prices

  • €15.50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information