RaPatronaat Live: Silver Lake (live)

Information

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live! Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ's en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Op 18 september is de live-act Silver Lake te zien. Even voorstellen: 3voor schrijft "Ergens doet ‘Under The Silver Lake’, de debuutsingle van het Nederlandse duo Silver Lake, wel denken aan de Tranquility Base Hotel & Casino-periode van Arctic Monkeys, een Lynchiaanse wereld met een groots refrein." Lange tijd luisterden de twee louter naar muziek uit de jaren zestig en zeventig, maar het duo wordt ook geïnspireerd door acts als Lana Del Rey en Last Shadow Puppets. Uiteindelijk was het de film Under The Silver Lake (2018) die het zaadje voor dit project plantte bij bandleden Jesse Koch en Marleen Hoebe. Under The Silver Lake is een vrij onbekende neo-noir-film, maar toen Jesse en Marleen ‘m in de bioscoop zagen, vielen hun monden open. Een absolute aanrader, wegdromen op het strand met Silver Lake's muziek als soundtrack!

Website Rapa Nui Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud): 15:00 open 15:00 aanvang DJ's 17:00 aanvang live-act 18:00-22:00 DJ's 22:00 einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema's via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.

When

  • Sunday the 18th of september 2022 from 15:00 to 20:00

Prices

  • Free

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information