SantaRun Haarlem logo 2019

SantaRun Haarlem 2019

Information

13 december 2019 vindt de zesde editie van SantaRun Haarlem plaats. Deze fun run is zeker één van de mooiste winteractiviteiten van Haarlem en trekt ruim 2.000 deelnemers. Dit jaar kunnen alle leeftijden zich inschrijven!

De ruim 2.000 verklede deelnemers rennen, lopen, huppelen of dansen het 3 kilometer lange parcours door de feestelijk verlichte binnenstad. De SantaRun Haarlem is uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Het doel is om een feestelijke avond te hebben, niet per sé om de beste tijd halen. Deelnemers, vrienden, sponsoren en partners van de SantaRun Haarlem halen geld op voor het goede doel, met als thema ‘kinderen’. De drie goede doelen van dit jaar zijn: WeekendAcademie, KinderUniversiteit Haarlem en Stichting Hidup Baru.

Nieuw dit jaar is de ELFS RUN! In deze sponsorloop gaan zoveel mogelijk kids een rondje om de kerk. De kinderen kunnen zich laten sponsoren door familieleden, buren, vrienden, juffen en meesters. Door hieraan mee te doen ondersteunen ook zij het goede doel.

Wil je met je bedrijf meedoen? Er zijn vele mogelijkheden om te sponsoren en het evenement te ondersteunen. Word je vriend, sponsor of partner van de SantaRun, dan ontvang je startbewijzen, Santapakken, consumptiebonnen en natuurlijk de nodige aandacht in aanloop naar en op het evenement.

Maak je dus op voor een groots winterfeest op de Grote Markt op 13 december! Om 18:00 uur is de start van de ELFS RUN met aansluitend de warming up voor alle Santa’s, rendieren en kerstengelen waarna het startschot volgt. Bij terugkomst staat je een feestelijke afterparty te wachten. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan!

Meer info over het programma, de inschrijving, de ELFS RUN, de goede doelen of de mogelijkheden voor bedrijven, vind je op onze website www.santarunhaarlem.nl. Je kunt de SantaRun Haarlem ook volgen op Facebook en Instagram.

When

  • Friday the 13th of December 2019at 19:30
  • (vanaf 18.45 uur verzamelen op de Grote Markt, 19.30 startschot)

Prices

  • €15.00 (opbrengsten gaan naar het goede doel)

Location