The Dire Straits Experience

Information

Het repertoire van The Dire Straits wordt deze avond gespeeld door zes wereldklasse muzikanten, onder leiding van origineel bandlid Chris White.

LET OP: dit is de show die oorspronkelijk op 27 mei 2020 zou plaatsvinden. 

Het concert van The Dire Straits Experience van maandag 8 november, eerder verplaatst naar zaterdag 12 december en oorspronkelijk woensdag 27 mei is i.v.m. de gevolgen van de landelijke maatregelen en richtlijnen m.b.t. de bestrijding van het Corona-virus uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 19 november 2022. Het concert is van semi seated (deels staanplaatsen en deels zitplaatsen) naar volledig seated omgezet, dus alle tickets betreffen nu vrije zitplaatsen in de zaal. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Het repertoire van The Dire Straits wordt deze avond gespeeld door zes wereldklasse muzikanten, onder leiding van origineel bandlid Chris White. Samen spelen zij de wereldhits van de legendarische band als Sultans Of Swing, Money For Nothing, Private Investigations en meer! Patronaat presenteert deze show in Philharmonie Haarlem.

Chris White werkte sinds de vroege jaren ’80 met The Dire Straits frontman Mark Knopfler en sloot zich daarna aan bij de band voor hun record brekende Brothers In Arms wereldtour in 1985. Hierbij speelde hij mee tijdens de Live Aid show en later tijdens de 70ste verjaardag van Nelson Mandela. White speelde ook mee op het laatste album van de band, On Every Street, en maakte opnieuw deel uit van het tweejarige wereldtournee die het live album en de dvd van On The Night produceerde.

De band die deze avond mee is weet de muzikale klasse van The Dire Straits op een uiterst authentieke manier te herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek

Let op: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Er zijn voor deze avond alleen (vrije) zitplaatsen te koop (stoelen reserveren is niet mogelijk)

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl
In Philharmonie hanteren wij vrije staan- en zitplekken (op het balkon). Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

When

  • Saturday the 19th of november 2022 at 19:00

Prices

  • € 40,50

Location

Contact

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325

More information