Schrijfmeditatie

Information

De ochtend begint met een gedicht of een inspirerende tekst en een moment van stilte.

Dan krijg je een korte schrijfopdracht naar aanleiding van het thema van die ochtend. Het schrijven gaat als vanzelf. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee het moeiteloos gaat. Herinneringen komen in geuren en kleuren terug. Ook het voorlezen van je tekst en luisteren naar de teksten van anderen is een onderdeel.
Voorlezen is vrijwillig. Het is een kleine groep (max. 10)

Schrijven gebeurt met de hand, met pen en papier. Je hebt geen schrijfervaring nodig om deel te nemen. Iedere ochtend is los te volgen en telkens is er een ander thema. Je ontvangt een mooi schrijfboekje van Stadsklooster Haarlem.

De schrijfmeditatie wordt gegeven door Susanne Gijsbers i.s.m. Stadsklooster Haarlem
Na haar studie (communicatiewetenschap UvA) werkte Susanne als redacteur en journalist voor verschillende bladen. Portretten en levensverhalen werden haar terrein. Ze interviewde veel mensen over persoonlijke onderwerpen. Onderwerpen die mensen na aan het hart liggen.
De fascinatie voor levensverhalen leidde haar uiteindelijk naar de opleiding tot biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach. Tegenwoordig geeft ze individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en zingeving en cursussen autobiografisch schrijven met groepen.

Wann

  • Freitag, 3. juni 2022 von 10:00 bis 11:30
  • Freitag, 17. juni 2022 von 10:00 bis 11:30

Preise

  • 7,50 €

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325