Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

MOB presents Leadbeaters

Information

Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, old time, blues, bluegrass, folk en gospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes.

Deze show is verplaatst naar vrijdag 28 mei.

Het concert van Leadbeaters van zaterdag 16 januari 2021, eerder uitgesteld naar 19 februari, is wederom verplaatst naar 28 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.


De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van corona.
 

Na het geruchtmakende optreden op MOB's Against The Stream Fest komt het Amsterdamse folktrio Leadbeaters terug naar Patronaat. Drie mannen, niet per se met baarden, maar wel met bravour en branie besloten als gelegenheidsformatie alleen bij gelegenheid te formeren. Die gelegenheid diende zich al snel wekelijks aan en nu timmert Leadbeaters hard aan de folk-weg. Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, old time, blues, bluegrass, folk en gospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes. En zo wordt ieder optreden een groots feest, waar kelen worden gespoeld, handen worden geklapt, voeten worden gestampt en lood wordt geslagen. Ook tijdens de corona-pandemie! 

Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.

Preise

  • € 12,50

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack