Het gras is hier groener

Information

Zeven dansers bevinden zich in een ogenschijnlijk vreedzame wereld, tot de idylle verstuurd wordt door de komst van acteurs Abke Haring en Helmert Woudenberg. Het resultaat is een indringende dansvoorstelling over de drang van de mens om eeuwig te leven.

Dunja Jocic is een van de spannendste dansmakers van dit moment. Met haar intense, humorvolle en filmische danstaal visualiseert zij gedragspatronen van de moderne mens. Ze doet dat op indrukwekkende wijze, en won daarom terecht de VCSD Zwaan voor de beste dansproductie 2021 met De Panter.

Deze voorstelling start met de zeven dansers in een impressionistisch toneellandschap dat lijkt op Déjeuner sur L’herbe van schilder Manet. De idylle begint echter verontrustende technologische verstoringen te vertonen met de komst van twee opmerkelijke figuren; een vrouw die handelt in onsterfelijkheid en een oude man aan de vooravond van de dood. Er ontstaat een dialoog die lijkt op een schaakspel met de menselijke conditie als inzet.

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voorstelling! Kies bij het afrekenen van de voorstelling de optie ‘Onder 30’ voor het gereduceerde tarief.

Wann

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325