Lindsey Buckingham • Philharmonie Haarlem

Information

Dit is het concert oorspronkelijk gepland op 26 mei 2022 in TivoliVredenburg, Utrecht. Deze show is uitverkocht, reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Openings- en aanvangstijden zijn niet veranderd. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie en over de mogelijkheid tot restitutie.

Dit is een seated show in Philharmonie Haarlem. Plaatsen worden geplaceerd verkocht. 

Wanneer je verantwoordelijk bent voor de hitsong 'Go Your Own Way' van een van de meest succesvolle albums ooit, 'Rumours' van Fleetwood Mac, dan mag je wel een heuse levende legende genoemd worden. En deze levende legende, Lindsey Buckingham genaamd, komt naar Haarlem. Buckingham maakt dan wel sinds 2018 geen deel meer uit van Fleetwood Mac, maar heeft er altijd nog een solocarrière op na gehouden. Zo verscheen zijn laatste soloplaat, 'Lindsey Buckingham', vorig jaar. Of je het nu hebt over zijn fingerpicking-techniek, zijn zangstem of zijn composities: dit icoon is in alles uniek.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl.

Wann

  • Dienstag, 20. september 2022 von 20:15 bis 21:00

Preise

  • Gratis

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325