Beacon (US) + support

Information

Beacon, bestaande uit Thomas Mullarney en Jacob Gossett, leerde elkaar kennen aan de New Yorkse universiteit Pratt Institute. Sindsdien heeft het duo al drie albums uitgebracht, en verschijnt hun volgende wapenfeit, ‘Along The Lethe’, in september van dit jaar.

Ongetwijfeld dat de band tijdens hun show in Haarlem nummers speelt van hun nu nog te verschijnen langspeelplaat, dat tijdens de pandemie werd geschreven. “Creatief gezien was het achteraf een magische tijd. Het was misschien wel het enige positieve van alles wat er aan de hand was. Ik liet me niet tegenhouden door het vinden van de perfecte synth patch of kick, maar ik was in het moment en kon me overal door laten inspireren”, aldus Jacob. Thomas vult aan: ‘Voor mij persoonlijk geeft 'Along The Lethe' een bijzondere tijd in ons leven weer. Door alles op te schrijven zullen we het nooit vergeten.’’ En laten we er nu maar vast vanuit gaan dat het optreden in Patronaat net zo onvergetelijk wordt!

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Dienstag, 15. november 2022 von 20:30 bis 22:00

Preise

  • 18,00 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325