Son Mieux • Rapa Nui

Information

Patronaat & Rapa Nui presenteren: Son Mieux on the beach

Dansen op het strand op de songs van Son Mieux? Dat kan deze zomer op zondag 25 september in Zandvoort, want dan speelt het zevental uit Den Haag namelijk bij Rapa Nui!

Dansbare pop met disco-invloeden en grote gebaren, dat is Son Mieux. Tel daar nog seventies-achtige arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne arrangementen bij op en je hebt het tweede album ‘The Mustard Seed’, dat eind vorig jaar verscheen, de Edison voor Beste Album won en al meer dan 10 miljoen keer gestreamd werd. Maar om het echte Son Mieux-gevoel te krijgen moet je ze eigenlijk gewoon live zien. Stilstaan is geen optie, want de zevenkoppige band gaat je hoe dan ook aan het dansen krijgen!

Website Rapa Nui Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticketkopers plaats vinden.

Wann

  • Sonntag, 25. september 2022 von 19:30 bis 21:30

Preise

  • 28,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325