Punkrock Ruined My Life Fest #10
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Punkrock Ruined My Life Fest #10

Information

Punkrock Ruined My Life-Fest viert dit jaar niet alleen de verjaardag van het schreeuwerige brein achter Minor Operation Bookings, Ivo Trash, maar ook het feit dat MOB dit jaar alweer een decennium bezig is om punk, hardcore en rock n roll een thuis te geven in Haarlem!

Punkrock Ruined My Life-Fest is verplaatst naar zondag 26 september 2021

Punkrock Ruined My Life Fest #10 op 24 september 2021 is verplaatst naar 26 september 2021. De locatie is hetzelfde, maar de openingstijden zijn iets vervroegd naar 16.30. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Punkrock Ruined My Life-Fest viert dit jaar niet alleen de verjaardag van het schreeuwerige brein achter Minor Operation Bookings, Ivo Trash, maar ook het feit dat MOB dit jaar alweer een decennium bezig is om punk, hardcore en rock n roll een thuis te geven in Haarlem! Daarnaast vieren we ook dat dit de eerste show in ruim anderhalf jaar is waar men gewoon weer compleet los kan gaan in de pit, want op vertoon van een negatief testbewijs krijg je toegang tot een feest waar we elkaar niet meer hoeven te ontwijken als de pest! Om dit allemaal te voorzien van een mooie muzikale omlijsting hebben we weer hard gewerkt om een killer line up neer te zetten! Er zullen nog een paar namen toegevoegd worden, maar dit lijstje zal al genoeg zijn om je vingers bij af te likken!

SEEIN RED
Veel harder, sneller, politieker (en ouder) ga je het in Nederland niet vinden dan deze rooie rakkers!

HETZE
Een van de hardste bands van het moment uit België! Op sneltrein tempo benoemen ze alles dat er mis is in de maatschappij en met genoeg agressie om je te doen grijpen naar fakkels en hooivorken!

SAVAGE BEAT
Niks geen grachtengordel elite, maar gewoon pure Amsterdamse lompheid waarbij je je vuist zal ballen en je heupen zal wiegen!

OPEN WOUNDS
Ook deze gasten komen uit Amsterdam en tappen uit een heerlijk vaatje pissed off hardcore!
ALSO: HET IS GEEN FEEST ZONDER GIDEON!

AZIJNPISSER
Zoals bijna ieder jaar wordt ook Brabant vertegenwoordigd op dit feest en dit keer is de eer weer aan het geweldige Azijnpisser! Maak je borst maar nat!

BEZETTE STAD
Bloedserieuze politieke hardcore/crust/D-beat/noise uit België met de legendarische 'Den Davy' op zang!

FLOYD HEMORRHOID
Natuurlijk moet ons eigen muggenstadje ook vertegenwoordigd worden en wie zijn hier beter geschikt voor dan de jonge honden van Floyd Hemorrhoid?

THE PETERLEES
Rockende hardcore punk uit de buurt van Katwijk? Dat kán alleen maar afkomstig zijn van de heren van the Peterlees! ZIN AN!

DESTRUCTO
Corpsepunk blacktrash met een paar megaton aan attitude!

SKROETBALG
Deze onverstaanbare Drenste punkers zijn nog maar net bezig en hebben nu al op Sjock gespeeld! Tijd om de randstad bloot te stellen aan Skroetbalg!

THE COVIDS
Een jonge Amsterdamse band die nu al een van de meest catchy plaatjes van 2021 afgeleverd heeft!


Verder zal er een expo zijn van de posters die Roel Smit door de jaren voor ons gemaakt heeft, zal de Minor Operation Donations stand extra groot uitpakken en zijn we nog bezig met allerlei extra speciaals om deze avond er een te maken om nooit meer te vergeten!

Dus scoor je ticket, haal nog even een derde en vierde vaccinatie zodat je ZEKER weet dat je vlekkeloos door die test komt en dan kunnen we met zijn allen op vrijdag 24 september onszelf kapot feesten tot in de diepste uurtjes van de nacht!

Preise

  • € 15,50

Hotspot