Knor

Information

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden.

Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Knor
werd verkozen tot openingsfilm van het de familiefilmsectie van het filmfestival van Belijn en werd daar lovend ontvangen. Geschikt voor kinderen van ongeveer 6 jaar tot ruim boven de 106. Onder anderen Kees Prins, Henry van Loon, Loes Luca, Alex Klaasen en Jelka van Houten brengen met hun stem de personages tot leven.

Specials bij Knor

Op maandag 11 juli is er een speciale vertoning voor volwassenen. Producent Marleen Slot vertelt na de film in maximaal 45 minuten over het maakproces van Knor met heel veel beeldmateriaal en stukje stop motion voor dummies. Ze vertelt ook over het runnen van een gloednieuwe studio tijdens een lockdown.


Op zondag 17 juli is er een speciale vertoning voor kinderen, met een introfilm, voorwoord, interactieve quiz én een kort nagesprek met regisseur Mascha Halberstad. In de foyer kan je knutselen met de materialen van Cinekid: zo kan je eigen draaiverhaal maken! In de Thaumatroop richten we ons op het hilarische element uit de film dat Knor in elke scène aan het poepen is. Met het Draaiverhaal maak je je eigen mini-animatie met en geef je letterlijk je eigendraai aan de avonturen van Knor. Knustelen kan vanaf een uur voor de voorstelling in de foyer en de toegang is gratis.

Wann

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325