tekenen-met-bister-natuurinkt-en-natuurlijke-gevonden-materialen-web_1532738323.jpg
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Creatieve struinworkshop

Kontakt

Adresse:
Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Oranjekom
1e Leijweg 2
2114 BH Vogelenzang
Route planen

Information

In deze (ont)spannende creatieve workshop voor volwassenen neemt Lisette van Struinkunst je mee van de paden in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Onderweg doe je korte (abstracte) tekenoefeningen en Lisette laat je zien hoe leuk het is om een schets- of dagboek van je wandelingen bij te houden, ook als je van jezelf vindt dat je niet kunt tekenen!

Deze workshop hoort bij de Beleefweek van Nationaal Park Kennemerduinen tijdens de herfstvakantie. Het landschap is vandaag onze muze. Onderweg laat je je inspireren door de verhalen in het landschap: vreemd gegroeide bomen, door de mens gemaakte elementen, dieren (we komen vast damherten tegen) of mooie bladeren. Welk verhaal hebben ze te vertellen? Tijdens het struinen maak je – na een korte tekenles – schetsjes, aantekeningen en foto’s en we struinen naar mooie natuurvondsten. Lisette laat je zien hoe je al deze indrukken en vondsten kunt verwerken in je schetsboek tot een grotere (als je wilt abstracte) tekening.

Het materiaal is inbegrepen, maar het is het leukst om (ook) je eigen schetsboek en materialen mee te nemen. Na inschrijving ontvang je suggesties voor geschikte (niet dure) schetsboeken en materialen.

Preise

  • 28,00 €

Hotspot