Haarlem Blues Club | Doug MacLeod (USA)

Kontakt

Adresse:
Haarlem Blues Club (in Circus Hakim)
Korte Verspronckweg 7
2023 BS Haarlem
Route planen

Information

MacLeod staat bekend om zijn sublieme songwriting, gitaarwonderij, warme soulvolle zang, humor en onvergetelijke live optredens.

De kern van een optreden van Doug MacLeod is zijn talent voor het vertellen van verhalen, waarbij hij personages - van gezichtsloze tot legendarische - opvallend tot leven wekt. Doug is meervoudig winnaar van de Blues Music Award, waaronder de 2020 Blues Music Award voor Acoustic Artist Of The Year en de 2018 Blues Music Award voor Acoustic Album Of The Year 'Break The Chain'. Hij is genomineerd voor de 2021 Blues Music Award voor Acoustic Artist Of The Year. Zijn nieuwe album met producer Jim Gaines komt of kwam uit in 2021, afhankelijk van wanneer je dit leest natuurlijk.

Doug is een internationaal tourende artiest die originele nummers schrijft en zingt die gebaseerd zijn op zijn eigen leven en ervaringen. Hij leerde van de oude meesters en zet een waardevolle traditie voort. Als jongere overwon Doug misbruik en een verlammend stotteren door zich tot muziek te wenden.

Wann

  • Samstag, 25. juni 2022 von 21:00 bis 23:30

Preise

  • 17,50 €

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325